این نمایشگاه پتانسیل دائمی شدن را دارد
مصاحبه با آرش اسدی از داوطلبان شرکتکننده در نمایشگاه محصولات مهارتآموزان آینده برتر
- خیلی ممنون وقتتان را در اختیار ما گذاشتید؛ خدمتتان عرض شود که اگر بخواهیم راجع به نمایشگاه و اتفاقی که افتاد صحبت کنیم، جدای از اینکه این محصولات قرار است یک اتفاق اقتصادی باشد، من فکر میکنم شعاع و حیطه گستردهتری دارد و کار خیلی بزرگی است. البته شما و همکارانتان هم سالهای سال است در دل کارهای اجتماعی هستید و تلاش و خدمت میکنید، خدمتی بسیار مقدس و بزرگ. به عنوان کسی که از روز اول نمایشگاه به عنوان داوطلب اینجا بودید و با بازدیدکنندهها در تعامل قرار داشتید، کلاً نمایشگاه چطور بود؟
+ اگر بخواهم نمایشگاه را باز کنم بهصورت کلی میگویم که تفاوت این نمایشگاه با نمایشگاههای دیگر این بود که کاملاً محصولات دستساز خانمهای سرپرست خانواده بود و محصولی برای فروش نیاوردند. ما میتوانیم این کار را ارتقا بدهیم. فراتر از یک نمایشگاه برویم. یعنی نمایشگاه موقت نباشد؛ یک نمایشگاه دائمی باشد. من این پتانسیل را در نمایشگاه و در بنیه بچهها دیدم که میتوانند این کار را انجام بدهند. فکر میکنم که چنین نمایشگاههایی حمایت مردم را کم دارند، حمایت تبلیغاتی صدا و سیما را کم دارند و باید حمایت شوند.
- صحبتی که من با بازدیدکنندگان نمایشگاه داشتم و همه این حرف من را تایید میکردند، این بود که محصولاتی که اینجا پیش روی مخاطبان قرار گرفت، محصولاتی بود که هیچ چیز از برندهای معتبری که در این حوزهها فعالیت میکنند کم نداشت. به نظر شما، با توجه به اینکه این اتفاق در نمایشگاه شما بهصورت اختصاصی افتاده است، پیشنهادتان برای دیگرانی که در این حوزه فعالیت میکنند و شاید هنوز به آن سطح کیفی نرسیده باشند، چیست؟ چه کار باید بکنیم که همه این حوزه یکدست شود و به آن هدف بزرگش برسد؟
+ من از این منظر نگاه میکنم که ما داریم تولید ملی انجام میدهیم، لازمه اولیه تولید ملی، آموزش درست است. دوستان ما ۲ سال زحمت کشیدند آموزش دادند تا بتوانیم چنین نمایشگاهی را راهاندازی کنیم و حالا هر کدام از این خانمها که سرپرست خانوادهای هستند میتوانند شغلی برای خودشان داشته باشند، یعنی از این کار درآمد کسب بکنند. ما پایه اولیهمان را روی آموزش گذاشتیم. پیشنهاد میکنم به همکارانمان در عرصههای مشابه هم که اول آموزش درستی را پایهریزی کنند و یا از دیگران دست یاری بگیرند، یعنی تعامل کاری داشته باشند و در عین حال یک رقابت سالمی هم داشته باشند. ما از برندهای خارجی هیچ چیزی کم نداریم. اگر نمایشگاه را بازدید کرده باشید متوجه میشوید این نمایشگاه، حتی محصولاتش با کیفیتتر از محصولات کشورهای خارجی است و با اینکه کار دست هست یعنی ماشینی نیست، حتی دوختها به یک اندازه زده شدهاند.
- باز هم به عنوان کسی که از نزدیک شاهد این ماجرا هستید و فعالیتهای اجتماعی انجام میدهید، برای به خصوص زنانی که دوست دارند مستقل باشند و به هر دلیلی نمیتوانند آنطور که باید و شاید توانایی و استعدادهایشان را به نمایش بگذارند و روی پای خود بایستند، صحبتتان چیست؟
+ صحبت من این است که به زن بودن خودشان نگاه نکنند، بلکه به انسان بودنشان نگاه کنند و اینکه هر انسان خلقت خداوند هست، ما یک تکهای از تکه کاملتری هستیم. بیاییم دست به دست هم بدهیم. چه افرادی که در این عرصه نیازمند و جویای کار هستند و چه افرادی که اسپانسر این برنامهها هستند، بیایند جلو. به جای اینکه محصولاتی را تولید کنیم که هیچ نیازی نداریم، محصولاتی را تولید کنیم که خودمان هم روزمره از آن استفاده میکنیم. از یک کیف بهطور روزمره داریم استفاده میکنیم. از یک تابلو فرش که میتواند مزینکننده دیوار خانه ما باشد دائما استفاده میکنیم. چرا ما باید ادکلن، عطر یا فلان مارک خارجی را کادو بدهیم، در صورتیکه میتوانیم یک کیف کادو بدهیم.
نکته آخر اینکه فکر میکنم که مردم حداقل کاری که میتوانند برای اینجور نمایشگاهها انجام بدهند، علاوه بر خرید و حمایت مالی، تبلیغات است. برای این نمایشگاهها اطلاعرسانی کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.